Saturday, August 25, 2012

V3SR?? Apa tu?

Very Special Slimming Secret Recipe (V3SR)
V3SR – Apa itu V3SR??

V3SR ialah satu kaedah BODY RE-PROGRAMMING SYSTEM…

Satu kaedah di mana badan kiter akan diajar/ diprogramkan byk mana makanan/kalori yg sepatut nya di makan/ambil setiap hari…

Satu kaedah untuk sihat luar dan dalaman badan

Satu kaedah  PROGRAM AWET MUDA secara semula jadi……


... Apa yg membezakan V3SR ngan produk2 lain???..
V3SR BUKAN FOOD REPLACEMENT – oleh itu walaupun selepas TAMAT tempoh program, berat n ukurlilit anda masih blh di maintain kan malah ramai yang turun berat badan!

V3SR sesuai utk semua golongan lelaki n wanita, samada utk memperbaiki tahap kesihatan, untuk mengubat pelbagai jenis penyakit @ hanya utk slimming..

V3SR BUKAN shaja satu kaedah yg SELAMAT utk MENGURANGKAN BERAT BADAN, tetapi ia juga akan memberi anda SIHAT, SEXY, DAN PERAWANNNN

V3SR TANPA berlapar, TANPA suntikan & TANPA meninggalkan makanan kegemaran anda
V3SR TIDAK langsung menganggu badan anda sekira nya ANDA MASIH MENYUSUKAN ANAK (Breastfeeding)

V3SR BOLEH diambil ketika mengandung….(Sila berurusan/consult dgn Consultant yg bertauliah shj utk mengetahui apa yg boleh/TIDAK boleh di ambil ketika mengandung)
V3SR BOLEH diambil untuk menaikkan berat badan 

V3SR TIDAK mengandungi campuran bahan kimia beracun `Sibutramine Hydrochloride'. (Pengambilan bahan kimia ini jika tanpa mengikut dos yang dibenarkan boleh mengakibatkan kemurungan, psikosis atau halusinasi; risiko tekanan darah tinggi; sakit jantung dan kepala serta mempercepatkan denyutan jantung...)

V3SR SANGAT SESUAI di ambil ketika berpuasa…..(Tiada gastrik/perut berangin, badan rasa segar, Kurang keletihan)

V3SR bukan sekadar Re-programming Body System, tetapi juga satu program mengajar bagaimana badan kita BELAJAR UTK MENCEGAH dan MENJAUHKAN PENYAKIT!!  Sekali lagi bonusnya anda akan kehilangan berat badan yang tidak diperlukan secara semulajadi, anda lebih sihat dan yang paling best sekali adalah kembalinya nostalgia malam pengantin!!
V3SR lengkap adalah selama 7 minggu. Tetapi anda juga boleh mencuba 'trial pack' (seminggu)... hmm.... hanya mengikut peraturan ringan sahaja... dalam masa seminggu dah boleh nampak kesan ketara dari sudut kesihatan dan penurunan ukurlilit badan! 


Feel free to contact me :  


Azlin 017-777 8504
FB ~ ~  http://www.facebook.com/norazlin.nordin

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...