BV ALFALFA

Testimoni 1 SAYA HAPPY!!! MASALAH KEPUTIHAN BERBULAN2 SAYA STRESS HADAPI DAH HAMPIR TIADA!!! SAYA PERASAN IA BERKURANGAN SELEPAS SAYA MINUM BV ALFAFA...SUKANYA HATI NI BERBUNGA2 MCM GAMBAR NI.. Sy alami masalah keputihan agak 'kronik' sampai berbulan2 lamanya sy menanggung 'derita'. Pernah beberapa ketika habes lencun pantyliner yg sy guna. nak nanges masa tu, rasa down rasa diri ni 'tak sihat tak sempurna' mcm wanita segar bugar di luar sana...gatal mengerenyam jangan ceritalah. Ye sy akui masalah itu sikit sbnyk ganggu hubungan sy dgn suami, sy jadi rendah diri tak yakin nak 'bersama'...sampailah sy start minum BV Alfafa. Tupun tak berapa disiplin minum. tapikan sy perasan dan 3 hari ni pantyliner sy 'bersih & kering'!!! tidur pun nyenyak takde nak terjaga2 sebab gatal kat situ. Inilah yg sy harap2kan supaya masalah keputihan yg sy alami sblm ni setel tanpa berjumpa doktor. Sy malu nak jumpa. disebabkan kekangan waktu kerja susah nak dpt cuti tu yg tertangguh2 nak buat appointment ngan doktor. So, apa nak kata lagi??? Sy nak kata IM SOOO HAPPY!!! Plus masalah nafas berbau pun macam dah berkurangan jugak. ini sudah bagus!!! keyakinan sy lebih bertambah bila nak berhadapan dgn orang ramai especially kawan2 kat ofis ni. Thank you Allah kerana Kau ciptakan 'tumbuhan ajaib' maka lahirlah idea2 utk keluaran produk BV Alfafa yg hebat ni. Kawan2 yg masih teragu2 dgn kebaikan BV Allfafa ni, cepat2 dptkan info drpd konsultan yg add anda ke dlm closed fb STG ni. Terima kasih baca sharing sy yg tak seberapa best ni he2...
Testimoni 2 <> Kejadian berlaku sebelum ramadhan..gara2 tidur atas toto yg dah lama xdigunakan..habis gatal2 kulitku Sy telah ke klinik(1) utk dptkan rawatan setelah seminggu gatal2 kulit sy xok..klinik(1) memberi ubat makan (cetirizine) utk alergik dan ubat sapu spt dlm gambar..kurang dah gatal2 kulit ni lps makan ubat yg diberi..tapi makin merebak bila sy gunakan ubat sapu tu..keluar ruam merah2 1badan..waktu malam lagi mengenyam dibuatnya..nak tidur pun xlena tau.. Sy pun g klinik(2) sbb gatal2 sy semakin teruk lps gunakan ubat sapu tu.doktor klinik(2) bagi sy ubat antibiotik dan ubat makan (cetirizine) sama macam klinik(1) beri..tapi kalini lagi teruk sbb ubat cetirizine tu kena makan 3kali sehari..lagilah mengantuk dibuatnya..pernah balik dari keje nyawa hampir melayang sbb memandu dlm keadaan mengantuk akibat pengambilan ubat cetirizine tulah..huhu Memandangkan dah masuk ramadhan hati sy lagi bertambah risau bila gatal2 ni xde perubahan..sy ke farmasi beli ubat "clarinase" utk gatal2 kulit..ada juga perubahan lps makan ubat ni walaupun xbanyak..dan yg penting ubat ni xbuatkan sy mengantuk.. Dalam pada masa yg sama sy minum Alfalfa bermula pada 1Ramadhan..sy minum ketika bersahur +kopi mineral..Sabun ME mmg dah lama sy gunakan sebelum terkena gatal2 kulit lagi.. Alhamdulillah gatal2 kulit sy dah pulih selepas 2minggu berAlfalfa..masa mula2 minum,bila sy makan makanan laut sy mesti makan ubat clarinase sebelum tidur sbb takut gatal2 bertambah teruk..tapi sekarang dah xperlu makan ubat lagi bila makan ayam,makanan laut.. Syukur sgt2 gatal2 kulit sy telah pulih selepas minum sesudu Alfalfa bersama kopi mineral ketika sahur..badan lebih bertenaga dan gatal2 kulit pun pulih..sy mmg berharap Sgt gatal2 kulit sy pulih sebelum raya..yelahkan..raya makanan semua sedap2..org lain semua makan rendang ayam,Soto,ketupat xkan sy nak makan nasi dengan ikan goreng je kan..hehe
Testimoni 3 >> BACAAN DARAH TINGGI & PARAS GULA BERTAMBAH BAIK!! ENERGY MAINTAIN DI BULAN RAMADHAN << Mil,dah lama beliau menghidap kencing manis, darah tinggi, kolesterol, masalah jantung... Akhirnya beliau ambil keputusan nak cuba Alfalfa sambil2 minum Mineral Coffee.... Syukur banyak perkembangan positif selepas 2 minggu amalkan alfalfa....alhamdulillah.... -->> Bacaan darah tinggi & paras gula dalam badan (FB/RBS) terkini dah makin stabil (refer carta, date terkini 23 jun)...in shaa Allah doakan bacan terus baik lepas ni -->> Buang air kecil dah makin lawas -->> Badan lebih bertenaga...dah kurang tidur siang akibat keletihan Kali ni amik sebotol lagi Alfalfa nak bagi pada Mok (nenek suami)... Yela dah rasa sendiri kesan dia mesti nak kongsikan lagi dengan yg tersayang kan... Moga Allah izinkan semuanya bertambah sihat... TQ Allah...aamiinnn...
Testimoni 4 << 2BULAN SAKIT LUTUT, TANGAN KEBAS BERANSUR PULIH SELEPAS BER’BV ALFALFA >> 2 Bulan kak Irene menyepi, ingatkan busy ngan kerja rupanya tak sihat,, lutut bengkak, sakit sehingga terpaksa solat berdiri,,,jari tangan sampai ke siku kebas2,, pegang handphone pn pandai terlepas…menurut doktor sakit kak irenen ni more to arthritis. Selepas 3hari minum BV Alfalfa , kak Irene dah mula rasakan kesan y positif pada sakit yang beliau alami sejak 2bulan lepas…dan tadi baru je kak repeat order BV Alfalfa untuk rakan sekerja beliau y ingin mencuba slps melihat perubahan positif y kak Irene alami…walaupun sakit kak belum sembuh sepenuhnya namun sekarang beliau dah bole solat seperti biasa…itupun baru 1 Minggu mengamalkan BV Alfalfa .syukur Alhamdulillah,,,segalanya mudah bagiMU..tq Allah….
Testimoni 5 >> ORANG MESIR PUN MINUM ALFALFA??? BEST SANGAT KER??? << Syok tengok pakcik suami saya, Khairi Azhar, jalan-jalan keliling dunia!! Teringat dia pernah kirim gambar... Berada di ladang alfalfa Mesir...!! Katanya... "Di Mesir alfalfa byk di tanam. Ini gambar di ladang alfalfa di Helwan Mesir" Dan katanya lagi... "Alfalfa memang bagus utk kesihatan!!" Mak mertua saya pun dah jadi peminat alfalfa sekarang!! Mami ada kencing manis, darah tinggi, masalah jantung... Yang bestnya... mami kata, sekali minum je pun... Dah rasa kesan tindak balas alfalfa ni... Lepas berapa hari konsisten consume alfalfa... Alhamdulillah badan rasa lebih segar & bertenaga!!
Testimoni 6 >>BERTENAGA ,MUKA KEMBALI SEGAR<< Produk baru Alfalfa ni saya teruja nak cuba beli 1 botol, selang 3hari selpas tu, anak ke 2 saya mengalami muntah2 dan cirit birit.. Sebelum ni pernah mengalami jugak, memang saya akan ajak suami ke klinik tuk dapatkan rawatan..tapi kali ni kena, saya cuba tenang dan tidak terburu2 untuk dapatkan rawatan doktor..muka memang dah pucat, disebabkan badan terlalu lemah sampai terbaring.. Alhamdulillah, dengan menggunakan teknik Ilmu MMR, saya bancuh alfalfa tambah jus roselle, saya terus minumkan .. apa yang berlaku selepas 5minit muka ank saya terus kemerah-merahan dan bertenaga..Sekarang Wajib Alfalfa ni sentiasa ada di rumah saya sebagai 'peti pertolongan kecemasan'...
Testimoni 7 《Alfalfa yg sgt Awesome》 Alfalfa kehabisan stok....oh..oh tidak.. nasib sempat sambar beberapa botol utk stok customer2 yg dah standby utk menyambut bulan puasa dlm cuaca panas dan kering ni. sungguh tak sangka khasiatnya mmg sgt2 mengujakan. Kisahnya bermula Anak saya yg sulung. Pukul 5pagi tiba2 saya rasa badan nya panas membahang. Sy kata tak payah nk kesekolah tp dia bertegas juga nk pergi akhirnya sy lepaskan juga sblm tu sy bagi dia segelas Alfalfa. Sy kata ok la blh la ke sekolah. sy mmg dah tak amalkan satu family makan panadol. Saya jg bekalkn dia sebotol air dititis beberapa titik Alfalfa utk buat dia minum dan habiskan. Niat sy utk buang panas dlm badannya. Klu tak ok ptg tu nak bawa jumpa doct. Tapi sebaliknya...... Ptg tu saya balik kerja. Sy tgk bukan main sihat dia dan dia bagitau dia dah sihat. Bila rasa badannya mmg sejuk dan badan nya dah kebah. Hanya dgn segelas dan sebotol air ditambah beberapa titik alfalfa Alhamdulilah demam anak sy kebah. Syukur sgt Alfalfa mmg awesome. I like.... sy ingat anak saya je merasainya. Rupanya anak buah sy yg umur 2 tahun pun sama keadaan nya. Akhirnya berbotol2 terpaksa disediakan utk customer sy yg tersyg utk ready nk berpuasa ni. Tq Allah. Anugerahkan produk yg sgt awesome.
Testimoni 8 Pagi2 lagi saya dah terima call dari mak saya sendiri dgn suara beliau yg lebih cergas dari biasa. Beliau beritahu saya betapa terujanya beliau setelah SEHARI MINUM ALFALFA!! Utk pengetahuan semua, sudah dalam 2 minggu mak saya mengalami masalah kebas jari kaki dan tangan, sehingga nak berjalan pun agak susah. Betis dan jari terasa 'keras'. Jari kaki tak boleh dibengkokkan kerana terlalu tegang. Urin pula berbuih. Mengikut kata doktor beliau telah tersalah diberi ubat oleh pihak hospital. Namun, setelah tukar preskripsi pun, keadaan beliau masih sama. Kami bawa ke Sensei juga sbg alternatif. Hasil pemerhatian, urin berbuih tu disebabkan protein dlm badan yg keluar akibat buah pinggang yg sudah mula gagal berfungsi. Kebas2 dan tegang tu pula disebabkan darah yg makin pekat di tmbh lg dgn masalah kencing manis. Itu sume MUNGKIN kerana doktor pun xpasti apa masalah beliau yg sebenarnya dan cuma memberi ubat. Usaha saya seperti biasa, belikan mak sebotol alfalfa dgn harapan mungkin boleh mengurangkan sket masalah beliau. HASILNYA SELEPAS SEHARI >> Kaki beliau dah tak tegang, jari sume dah boleh dibengkokkan dan tak kebas lagi, urin dah tak berbuih (Alhamdulillah. pasal yg ni sy takut sgt) dan sgt bertenaga!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...