Monday, May 2, 2011

Testimonial Ezigrow - baja organik : hasil berganda dgn kos baja 1/10 dr biasa

Kredit to Alil - pakar membesarkan buah... testimoni terkini dr Felda Mayam

Kat e-kedai saya tak de masukkan Ezigrow ni,  takpe...baca kat sini...

Kalau kawan2 atau parents ada kebun kelapa sawit, getah, pokok buah2an, sayur2an dan lain2, anda boleh try @ syorkan baja ni...sgt berbaloi2... Kami ada banyak testimoni penghasilan berganda selepas penggunaan baja Ezigrow ni. Kami juga mempunyai konsultan paling berpengaruh dan berpengetahuan untuk menasihati kesesuaian penggunaan baja organik ini.. (ada yg sapu kat roti & makan!! -nak bgtau betapa tak berkimia nya..ngeee..)

Contoh ringkas - Sekiranya anda ada 10 ekar kebun kelapa sawit dan sembur baja granular (kimia) biasa (kita ambik yg paling murah la..) 4kali setahun... , anda spend about RM 1500 x 4kali  = RM6,000 setahun, (ayah saudari Norfazlinda kata dia spend hampir RM3000 setiap bulan utk 10ekar kebunnya - haa..yg ni guna yang berkualiti skit la tu)...

Dengan ezigrow :

1) Anda akan jimat RM 5000 - RM11,000 setahun hanya dr kos baja..

2) Anda akan dapati keajaiban demi keajaiban terjadi kepada tanaman anda hanya selepas 2 minggu semburan pertama.  Testimoni yang kami kumpulkan menunjukkan hasil bertambah sehingga sekali ganda dari biasa.  Perahan dr 15-16 bole pergi ke 19-20 (WOW!...pakcik kayooo).  Buah2nya besar dan terik sehingga jarum pun tertanggal (bole imagine tak?) Dan yang paling best sekalik - anda bole tak perasan bila kala la musim melawas itew datang sbb hasil kebun anda boleh dikatakan tak banyak beza pun.....  (musim melawas ini yg pekebun2 dan pemilik ladang kelapa sawit selalu bengang ni, tapi nak buat cam no kan ... ). Kini jgn risau pakcik, Ezigrow kan ada... Yeahoooo!!

Beberapa thn lepas sahabat saya, Cikgu Rozita cerita, yang ayahnya Haji Sayuti merupakan pengguna baja Ezigrow ini utk tanaman ladang mangganya... dan dengan penghasilan yang banyak tu, beliau telah di nobatkan sebagai Peladang Jaya negeri Melaka.... Pak Cik ni citer walau hujan panas pun, putik mangga dia tak berapa nak tanggal... ada le teknik dia... Sapo beli ngan den @ group den, nanti den kobarkan...

Sahabat saya, Dr Fatimah pun bagitau, abang dia yg ada beratus ekar kebun kelapa sawit pun pernah guna Ezigrow (Im, jom la supply balik... akak hantarkan, transportation free ..hihi). Ini lagi best... biasanya 1tan - kena ada 30 tandan kelapa sawit, after a few months guna Ezigrow... 1 tan hanya dengan 21 tandan kelapa sawit ajer!!... Aje beso tandan tu...

3) Dari sudut metafizik - tanah, pokok dan alam sekitar akan mengeluarkan energy positif yang bersangatan kerana  baja ini adalah baja organik dan tidak membahayakan alam sekitar...  (they will be thank you ).. akibatnya anda boleh berkawan dan memberi 'arahan' kepada mereka... wohooo... ini kena g kelas dulu ok..

4) Kami akan memberi bonus ' bagaimana untuk meningkatkan hasil pengeluaran tanaman anda menggunakan kaedah metafizik'... Anda pasti kagum dan teruja dengan hasilnya... i like...

Ini adalah baja fav mak saya, abang ipar saya juga tak ketinggalan bibik saya... Mak saya sembur kat kebun orkid dia... asyik berbunga aje..dah pindahkan pokok2 tu kat belakang sb org lalu lalang asik nak mintak bunga dan anak pokok aje ...huhuhu.  Abang ipar saya sembur kat pokok2 buah.. hasilnya.. pokok durian yang macam nak kena 'pakuk' sebelum ni sb tanak berbuah, this time berputik bagai la pulak...yang paling best rambutan dan manggis..hummangai... mak kata ngan bahasa melaka nya (sambil besarkan mata) 'berbulu putiknya' (maknanya banyak sangat lah tu).

Kepada yang berminat- boleh hubungi saya untuk info @ pertanyaan @ order je terus... @

                 Hotline - 017-7778504

Kami juga sedang membuka peluang biz ke seluruh Malaysia kepada mereka yang berminat untuk menjadi agen.


No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...