Sunday, July 17, 2011

Kursus Insensif Bahasa Mandarin (Batch 2) PERCUMA datang lagi..

Salam,  Nin hao...

Setelah tamat kelas mandarin pada bln Jun lepas, sy masih menerima panggilan bertanya bila nak start kelas baru...

 ok... sekali lagi ST Richmind telah bekerjasama dengan  Program KwikMandarin dan badan di bawah Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (dr sinilah peruntukannya datang, Tq) dan menawarkan Kursus Insensif Bahasa Mandarin secara PERCUMA!! 

Ini bukan sekadar 'gimmick' promosi, malah anda akan diberikan kursus PERCUMA ini selama 32jam @ 4 hari !! (Harga biasa di luar RM800 - RM1200 utk 32jam). Bayangkan, anda akan keluar sebagai seorang yang boleh berkomunikasi dalam Bahasa Mandarin.. Ooouuhh... i like.... 

 

Kelas akan berlangsung sepanjang bulan Oktober 2011 ( 4 minggu) dr pukul 8.30pg - 5.30ptg. (Boleh tukar2 hari as long as minggu yang sama... sb silibus sama)..


Pengajarnya memang saya dah kenal lama dari zaman dia belajar di UTM, seorang yang energetic, bersekolah rendah dan menengah di SRJK (C). Bukan itu sahaja, beliau merupakan antara pelajar terbaik di sekolahnya!! On top of that, beliau juga pernah beberapa kali mendapat markah tertinggi dalam ujian dan peperiksaan Bahasa Mandarin!!

Kami hanya akan memilih 75 orang BERTUAH. Kami akan bahagikan 32jam itu menjadi 4 hari (8jam sehari @ 8.30pg-5.30ptg)... dan seminggu hanya sekali sahaja.  Untuk memudahkan proses pembelajaran, pihak pengurusan hanya mengenakan bayaran komitmen seminimum RM50 sahaja untuk sijil, kos pengurusan dan makan tengahari sepanjang Kursus 4 hari tersebut.  Memang sangat berbaloi baloi baloi baloi kan...


Kursus akan diadakan di Pusat Latihan ST Richmind, Tmn Skudai Indah.   Kami bahagikan kepada 3 kumpulan iaitu Kelas Hari Rabu, Kelas Hari Sabtu dan Kelas Hari Ahad (first come, first serve basis).


On top of that, pihak pengurusan juga bermurah hati utk menaja Software Tutorial Kwik Mandarin selama setahun bernilai RM499 kepada pelajar....

Ini adalah kelas dewasa, jadi umur minimun = 15thn.

Info selanjutnya, kami akan terangkan kepada yang confirm mendaftar sahaja...

Berminat? Sila hubungi @ SMS nama penuh, no I/C  & hari pilihan kelas kepada  017-7778504. Bayaran hanya setelah anda confirm terpilih sahaja.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...