Wednesday, June 8, 2011

Pakar Servis Bio Aura - Bahaya ooo..kalau tak tukar filter ikut peraturan..

Hari Isnin minggu ni, mmg biasanya kami suami isteri pilih nak offday.. rasa selepas subuh terus nak terlelap je balik... Tapi pkl 8.30pg dah kena kejut ngan customer... haduii.. takpe.. rezeki jangan ditolak... Ptg tu sy plan nak servis Bio Aura di J-Biotech ( co kerajaan Neg Johor)... dah beberapa kali Jai, staf disana call dan inbox sy menagih janji 'bila akak nak datang ni'...pelik dia sb saya tak hntar invois atas servis beberapa bulan dahulu... Hahaha... (takpe..ratus2 je..kalo ribu2, copek jo den berdosup)

Lewat petang baru kami sampai ke J-Biotech tu, mak aihhh...coba anda tengok keadaan air paip... berkarat...

So kalau nak tukar filter, bole hubungi no hp pakai yang tertera..






4 comments:

  1. Saya ada byk unit Penapis Air Bio Aura NEW nak jual murah.Stok saya dan member2 yg masuk bisnes MLM Hai-o tp tak dpt cari downline.skrg amat perlukan duit sbb dah berenti main MLM ni dan ingin buat bisnes lain

    JUALAN RUGI BESAR...RUGI 21K!!!!!

    NEW STOK DARI STOKIS HAI-O!!!!

    Harga RM 500 shj

    harga asal RM 2080

    Berminat call/sms 019-4728996 (cikgu wan)

    *Barang baru dari stokis full box dan original
    *Warranty 1 tahun drp Hai-O marketing (ada warranty card)
    *penghantaran dan pemasangan percuma utk lembah klang_luar pos laju
    *saya agen dan pengedar berdaftar dgn hai-o

    ReplyDelete
  2. Salam...barang masih ada lg tak?

    ReplyDelete
  3. Akum..
    Penapis air Al-Jabbar dgn harga termurah di malaysia.


    STOK TERHAD!!!

    RM 499 sahaja


    ciri-ciri DR.JABBAR:

    **NEW set
    **7 Filter utk tapisan lbh baik
    **Air Beralkali dan PH tinggi 8-8.5 ( akn diuji jika diminta)
    **Warranty 1 tahun
    **Servis berkala disediakan

    FREE Filter A Ceramic berharga RM 95
    FREE Pasang
    FREE pos laju

    utk order call@sms@wattsapp 019-4728996 (cikgu wan)

    *COD dan pemasangan untuk Lembah Klang sahaja
    *FREE pos laju utk semenanjung sahaja
    * POS DULU BRG SAMPAI BARU BAYAR!!

    ReplyDelete
  4. Akum...

    Harga Runtuh

    Sbg Pengedar Sah Produk Al-Jabbar saya bawakan satu lagi produk terbaru dgn harga DIJAMIN TERMURAH dan berjenama yang dikenali ramai.

    ##WATER DISPENSER DR.JABBAR##

    Harga Pasaran RM 1299


    Harga Pengenalan:

    RM 799 sahaja

    UNIT TERHAD!!!!!

    TERMURAH !!!

    HANTAR BARANG DULU BARU BAYAR!!


    **Terbaru dgn Design Terkini sesuai utk rumah & pejabat
    **Dwi Fungsi air panas dan air sejuk HOT & COLD
    **Direct pipe in ke paip anda
    ** 4 Filter utk fungsi tapisan terbaik
    **Air Beralkali dan tinggi PH antara 8-8.5 (akn diuji jika diminta)
    **Warranty 1 tahun

    FREE Htr dan pasang
    FREE pos laju_Sampai brg puas hati BARU BAYAR!!
    FREE servis berkala utk kos buruh
    FREE Pemanggang ajaib berjenama

    Call@Sms@Wattsapp 019-4728996 (Cikgu Wan)

    * Pemasangan untuk lembah klang
    * kwsn lain sabah dan sarawak pos laju free


    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...