Friday, May 20, 2011

Biz Partner baru di Ulu Tebrau


Tahniah Fazlinda... taukeh emas & kelapa sawit ni.. InsyaAllah, kita buat sama2 dan capai pangkat Crown dlm masa yang singkat... Buat target utk dpt 10K dlm masa 3 bulan.. then target untuk dapat trip Melancong percuma ke Italy... then... insyaAllah nak wish apa pun boleh... termasuklah, panggil cik abang balik JB..:):)

Linda, nt update  perkembangan cikgu2 esp yg ada ketumbuhan serius kat belakang tu ya... Pakcik ni ayah Fazlinda... pun biz partner baru..:):). Pertemuan pertama kali pun dah terasa aura hebat pakcik ni. Pertemuan kedua untuk menghantar Bio-Ever kepada Fazlinda dan jumpa cikgu2 di sana, sy singgah sekali lagi untuk brief pakcik mengenai kehebatan Baja+ supplement Ezigrow utk tanaman kelapa sawitnya. 

Pakcik ni sy mmg respek, mmg usahawan berjaya (tapi baik sangat)... Ladang sawit berpuluh2 ekar, ada banyak lembu, ada pusat sembelihan ayam. Makcik pun tak la duk rilek2, buat acar buah lagi... Fuhh..meletupp.. (erkkk...lupa nak ambik gambar...dah abis dikerjakan). Semasa nak balik, pakcik & Lin bagi pulak  daging lembu fresh dan tulang skali...Hmmm...harini masak sup...besttt... alhamdulillah

InsyaAllah, kehebatan pakcik bergabung dengan kehebatan Ezigrow pasti meletup2 biz.  Saya sgt positif kerana kita boleh bantu pekebun2 utk mengurangkan kos beli baja up to RM4500 setahun bagi 10ekar ladang... Tapiiii...hasilnya boleh pergi kepada 2kali ganda ++...

Ok..kita jumpa esok... 2 petang, sy akan berada di Felda PapanTimur utk bertemu dgn para peneroka... Yang ada ayah @ saudara2 berdekatan boleh roger saya ya utk dapatkan penerangan lanjut..

 
Azlin 017-7778504 ;  Arifin 013-7700307

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...